Doubtless Solving Expansiveness - The Fish Schindleria Praematurus

Trevligt att få

Det är trevligt när man får en rabattkod på något som man vill köpa. Det känna alltid roligare att köpa något när man vet att man får lite rabatt på det. Det gör att man känner att man gjorde en bra affär. Så det är verkligen tacksamt när olika affärer ger bort lite rabattkoder. Det gör att man gärna handlar hos dom för am vet att dom ger en lite tillbaka.


Bra sak att göra

Sen så behöver det inte vara så ofta och så men at man gör det någon gång ibland kan verkligen göra att man kommer att fortsätta att handla i den butiken fler gånger.

Ja det är ett bra sätt att ge något tillbaka till trogna kunder och det ger bra gensvar. För alla vill ju känna att dom är uppskattade även när man är kund och handlar något hos någon.
Så det är bra att göra det lite då och då och man tjänar på att göra det då det gör att kunderna handlar mer även om man har gett dom lite rabatt, så det blir en win win situation och det är ju det man vill åt. Nöjda kunder och en nöjd chef.
Så fortsätt med det alla ni som har företag och som vill ge något tillbaka till era trogna kunder, det är verkligen bra att ge tillbaka så att man behåller dom kunder man har men sen att man också kan få nya kunder som hör och ser av andra att man får något tillbaka av att handla där. Så det finns mycket som man kan göra för att man ska behålla sin kunder och att ge ut en rabattkod lite då och då är en väldigt bra ide att göra. Så det kan am njut tipsa alla som har företag om att ge bort det lite då och då.